Pre-wedding fotografering

Hos Bestdays er en pre-wedding fotografering (forlovelsesfotografering, parfotografering, engagement shoot - kært barn har mange navne) altid en del af pakken.

Års erfaring har lært mig, at jo bedre man er forberedt forud for selve brylluppet, jo bedre bliver både oplevelsen med en fotograf på bryllupsdagen og naturligvis resultatet. Derfor har jeg valgt, at alle mine brudepar skal prøve hvordan, det er at stå foran kameraet inden den store dag.

Selve fotograferingen foregår på en location, vi sammen vælger. Det kan være på en location, som i påtænker at bruge til brylluppet, på det sted i mødte hinanden eller noget helt andet. Meningen er ikke, at det skal være en prøve på, hvordan bryllupsfotograferingen kommer til at foregå. Vi prøver naturligvis nogle poseringer af, som vi måske bruger på dagen, men vi går også efter at lave nogle lækre og afslappede billeder af jer som par, som i kan bruge fx i forbindelse med brylluppet. Tidligere har brudepar brugt disse billeder på kirkehæfter, i rammer som udsmykning til festen og til Facebook mm.

Tid og sted for denne fotografering aftaler vi nærmere. Selve fotograferingen tager et par timer, og i får ca. 10 redigerede billeder leveret elektronisk.